Както обичайно, той прави преглед на най-важните си срещи и задачи

...
Както обичайно, той прави преглед на най-важните си срещи и задачи
Коментари Харесай

Зеленски: Само победата на Украйна може да спре терористичната държава

Както всекидневно, той прави обзор на най-важните си срещи и задания денем.

Днес през целия ден работя по районите. 

 

Донбас - фронтовата линия, нашите воини, районът. Регион Харков по-късно - обстановката в Харков, на границата, във всички региони на района, възобновяване, отбрана на сериозната инфраструктура. Започнах от фронта, от региона на Бахмут. За мен е чест да поддържам нашите воини, които пазят страната в най-тежките фронтови условия, сподели той.

 

Ужасно е да се гледат градовете на Донбас, на които Русия донесе ужасни премеждия и съсипия. Почти непрекъснатата ежечасова сирена за въздушна паника в Краматорск, постоянната опасност от обстрел, непрекъснатата опасност за живота.

Със сигурност ще отговаряме на окупатора за всяка офанзива против нашите градове. 

 

Днешните съветски удари в Запорожие, нощната офанзива в Киевска област. Всички съветски удари ще получат боен, политически и юридически отговор. Русия ще загуби тази война. Няма индивид в света, който към този момент да не усеща това. Всички схващат всичко това. Всеки съветски палач би трябвало да разбере, че заповедта за арест е най-хубавото нещо, което може да му се случи, настоя Зеленски.

 

Зеленски честити и настъпването на свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Значителна част от украинска мюсюлманска общественост, народът на кримските татари, е заставен да посрещне Рамадан под окупация, под опасността от съветски репресии и малтретиране в Крим, под обстрел в други елементи на Украйна и в борби на фронтовата линия, обърна внимние той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР